onsdag 22 oktober 2008

Prestationsångest

NU har jag lugnat mig såpass att jag kan yppa min prestationsångest.

I går fick jag ett meddelande om att jag skulle skriva en presentation av mig själv inför seminariet i Umä. Det här var mailet jag fick:
Hejsan, (följt av lite socialt blablabla)

Har du en lite presentation om dig själv?

Bifogar Ss (som jag skrev förra året) så du får en idé… // C

Dr SL erhöll sin fil. kand. 1983 från Dalhousie University i Nova Scotia, Canada och 1988 blev hon doktor i Veterinärmedicin vid Ontario Veterinary college.

Hon har arbetat med katter sedan 1990 och är specialist inom kattens hälsa och sjukdomar och är delägare av två djurkliniker i Ottawa, Canada med särskild inriktning på katt.

Hon är medförfattare till ett flertal publikationer bland annat till ”Cat Fanciers’ Association Complete Cat Book” (2004) och ”Royal Canin Practical Guide to Cat Breeding” (2005). En mängd veterinärartiklar har också publicerats av henne.

Utöver detta är hon är en mycket internationellt erkänd föreläsare rörande katt och katters hälsa och ordförande i Winn Feline Foundation


Ursäkta? Är det en "idé"? Vad skall JAG skriva?

"A är en nybliven ryggtant i yngre medelåldern som sitter hemma och ojar sig. Hon jobbar statligt och är bosatt i hyresrätt och har, enligt många hon känner, alldeles för många katter. Lite lätt överviktig är hon också. Och snuvig till råga på allt.Den litterära karriären utsträcker sig till att hon ibland skriver inköpslistor. Hennes största juridiska bedrift, förutom att hon med hjälp av ombud lyckades behålla den ovan nämnda hyresrätten, är att hon lyckats få radioprogramet "Transit" fälld i radionämnden". Vad nu det har med katter att göra...

Jag skrev ihop summa fyra rader och mailade över till C innan idag. Nu behöver jag inte oroa mig för det. Nu behöver jag mest oroa mig för att flyga till Umä. Klarar min rygg av det? Hittar jag biljetten i min enorma inhög i mailboxen?

Inga kommentarer: